Poradňa Openbox AND-95

Autor: Peter F | Vložené: 28.09.2022 000 08:31 | Témy: Poradňa Openbox AND-95

Peter F

Možnosť konfigurácie ovládača, prípadne použitie alternatívneho ovládača.

Je možné konfigurovať funcionalitu ovládača, aby ho bolo možné využiť pre službu sledovanieTV, pripadne AntikTV ? Aplikácie fungujú, aj ovládač je použiteľný v týchto aplikáciach, ale len v réžime myši (Cursor) . Čo je pri bežnom využívani veľmi nepohodlné. V bežnom režime nefungujú numerické tlačidla ani kurzorové (prepínanie kanálov hore-dole) . Tiež nie je možne vyvolať zoznam kanálov atď. Funguje to len pri prepnutí réžimu ovládača do Cursor.
Pripadne je možne pripojiť iný napr. bluetooth ovládač, pripadne iný - univerzálny, ktorý by umožnil používať Set top box bežným jednoduchým spôsobom a nie réžimom myši ?

  • 28. septembra 2022 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý deň, ovládač Vám to nevyrieši. Problém je v tom, že tento box nemá certifikovaný Android TV, ale otvorený Android určený pre mobilné zariadenia.

    Odinštalujte obe aplikácie a z Google Play si stiahnite aplikáciu "Antik TV for STB", tá sa dá ovládať aj ovládačom.

    U sledovanietv je to už ťažšie, treba pohladať na internete aplikáciu pre Android TV a nainštalovať ju cez USB.

    Najideálnejšie by však bolo kúpiť certifikovaný Android TV box, v takýchto boxoch sú v Google Play iba verzie aplikácií určených pre ovládanie ovládačom.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.