Najnovšie recenzie zo sekcie Multimediálne centrá
Funguje k spokojnosti.
- Malé zariadenie spĺňajúce všetko podľa popisu, aj čo bolo od neho očakávané
Vybral som si iný produkt
Jednoduchá obsluha a inštalácia. Mám pripojené na optický kábel, nedá sa prihlásiť na WiFi sieť. Neviem prečo. Je tam množstvo aplikácií, funguje to ako má som veľmi spokojný, odporúčam.
- Ľahká inštalácia, za 50 eur sme dostali "múdry televízor"
Y
- Skvelá vec
- Malé rozmery
- Možnosť napájania z USB portu TV
Zatiaľ funguje bez problémov, ani spomínané problematické wifi pripojenie nevypadáva. Spustenie bolo jednoduché, mne funguje stick napájaný priamo z USB portu TV, avšak na druhom TV nestačil napájací prúd portu, kvôli čomu sa stick neustále reštartoval (problém televízora, nie sticku). Za tú cenu je stick v poriadku, uvidíme koľko vydrží.
- Jednoduche nastavenie
Este neodskusany
- Zatiaľ všetko ok
Mam skusemsti s Chromecast niekolko rokov. Tento som kupovala pre rodicov . Absolutne jednoducha instalacia a bezproblemovo prenasa obraz z akejkolvek web stranky alebo app-ky internetovej televizie.
Pozeráme telku spokojno , pripojená bolo jednoduché .
- veľkosť (nie je vidno za TV)
- svižný chod
- rýchle zapnutie (trvá to iba pár sekúnd)
- jedným tlačidlom zapnem TV aj TV stik
- napájané z TV pomocou USB
- mohla byť väčšia pamäť aj keď zatiaľ postačuje
ja používam TV stik predovšetkým na ANTIK TV a zatiaľ funguje spoľahlivo. Často ho využívam ešte na YouTube a sem tam na zobrazovanie fotiek z mobilu na TV. Za krátky čas používania som s výrobkom spokojný.
Produkt bol OK, vratil som ho kvoli nevhodnemu darceku.
Alza namiesto vratenia penazi vsak zaslala len poukaz na nakup v ich predajni, ktory vyprsal nasledujuci tyzden.
Neodporucam nakupy v Alze. Rozhodne neodporucam zakupit si moznost predlzenie vratenia tovaru, aj tak vas oklamu ako mna.
zatiaľ spokojnosť, len som nepozeral všetky nastavenia, ktoré sú možné, ale inak funguje zatiaľ dobre.
- Super vec
- Proste ide jak pila
- doručenie včas, nakoniec prišiel správny tovar
- doručili mi nesprávny tovar, ale po dohode s e-shop-om sa dala vybaviť bez problémov reklamácia, takže môžem tento e-shop odporučiť
nakupoval som v obchode ELEKTROSHOCK
- Výhody oproti prvej verzií mále
- Ten google TV je užívateľsky možno krajší ale inak čistá katasrofa.
Myslím si že kto ma 1 nemusí meniť za gen 2. Výhody som reálne nepostrehol žiadne dokonca ani na výkone.
Inštalácia z Google play ak chce človek niečo ine ako pre Android Tv úplne skrytá hlboko v menu.
Kto nevyužije Dolby Vision a Dolby Atmos ktoré i tak nepodporujú všetky zdroje tak naj radšej ostane pri starom.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]