Najnovšie recenzie zo sekcie Multimediálne centrá
- Super zo stareho tv urobi android tv
je výhodnejší oproti Google Chromecast 3
Xiaomi Mi Tv Stick
Pridané: 12. marca 2024
(naposledy upravené 12. marca 2024)
Zakúpený v pohodlne-nakupy.sk
Rychle dodanie a super cena
- Malé, výkonné, postačujúce zriadenie za dobrú cenu
- Funguje, neseka. Pouzivam zatial Voyo a CT IVysilani. Z obchodu (ellano.sk) mne prisiel prednastaveny, takze som pridal iba pristupove heslo. Predinstalovane vsetky relevantne SR applikacie.
- Zariadenie som si vybral kvoli velkemu ovladacu.
Zatial to vyzera tak, ze nie vsetky tlacidla na ovladaci su podporovane zariadenim ale ocakavam, ze dalsim upgradom sa to doriesi.
Uplna parada funguje na 100 percent,zatial som nad mieru spokojny.
- Produkt je perfektný. Všetko funguje ako ma , rýchlo a svižne. Naviac podsvietený DO je super. Mne osobne sa Nokia 8010 páči viac ako Homatics 4K R+
- výrazne rýchlejší ako predchodca Xiaomi Mi Tv Box S
- modernejší operačný systém Google TV
- nemá LAN port, je potrebná redukcia
s výrobkom som spokojný
- Pridáva môjmu samsung televízoru aplikácie (cez google play), ktoré na samsung app nie sú. Ako napríklad voyo.sk
- Zo smart TV spraví smarter TV. (Z chytrej TV chytrejšiu).
- Nefunguje bez google účtu. Musíte sa prihlásiť, inak sa Vám to nespustí.
- Diaľkový ovládač začne ovládať aj niektoré funkcie televízora a prestane ovládať niektoré funkcie zariadenia. Potom sa stane napríklad to, že chcete zariadenie vypnúť a vypne sa televízor, ale zariadenie beží ďalšej. A keďže sa zariadenie nedá vypnúť, tak ho musíte manuálne reštartovať aby fungovalo. Pretože po cca troch hodinách zmrzne a prestane fungovať.
Keby diaľkové ovládanie fungovalo správne a keby tá inštalácia nebola taká zdĺhava, tak by to bolo top zariadenie.
- Šikovný malý box, ktorý spraví z obyčajné TV Smart TV
- Ľahká obsluha
- Podpora aplikacii
Všetko funguje tak ako má.
Super pomer cena výkon.
Produkt určite odporúčam.
Box zatiaľ len skúšam, ale splnil moje očakávania.
Produkt mi bol odporúčaný kolegom, zatial spokojnosť
- Značka
- Menu
Som spokojný a odporúčam
- rýchly prenos signálu bez zásekov
- Vykon
Z obyčajného televízora máte za pár minút inštalácie a za pár klikov smart televízor
Kompaktý prístroj s dobrou kvalitou obrazu. Len si zvykám na dialkové ovládanie :-)
Prístroj na príjem Skylink live TV je OK.
- jednoduchá inštalácia max 3min
- reaguje rýchlo a svižne
- neviem o ničom
V balení bolo všetko, trocha za štrajkoval diaľkový ovládač kým bol sparovany ale funguje to super. zariadenie reaguje na diaľkový ovládač aj keď je zakryte TV.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »