Najnovšie recenzie zo sekcie Multimediálne centrá
Spĺňa to, čo som očakával za 76€.
- Dobre reaguje ovládač.
- Aj s 2gb ramkou ide rýchlo
- Signalizácia zariadenia je príjemná, neosvetľuje v noci.
Vybral som ti tento typ pre podporu viacerých aplikácií. Mám to napojené na Dátaprojektore som maximálne spokojný vykresľuje obraz výborne.
- vyzerá pekne
- neobsahuje google play a teda možnosť inštalácie iných aplikácii ako sú predvolené, neobsahuje Google chrome
Xiaomi Mi Tv Box S 2nd Gen používam na telke LG Full HD. Jednoduchá inštalácia a ovládanie. Zrkadlenie skvelé, YouTube skvelé, Disney+ občas veľmi jemné sekanie obrazu, deťmi nepostrehnuteľné. Viac so zatiaľ neskúšal.
Uz mam 4tu tuto krabicku a vsetky funguju super
- Jednoduchá inštalácia, malý rozmer, príjem TV staníc dobrý, cena primeraná
Je to super stroj. Vrelo odporúčam.
- Rýchle
- Jednoduché ovládanie
- Build in chrome cast
Trochu málo portov, napr LAN dobre by bolo.
rýchla dodávka
- spolahlivosť, rychlosť, prehladné menu, jednoducha instalacia
- nevyhoda ziadna
Škatuľka funguje super, predbehla všetky moje očakávania...
- Veľmi spokojný
- kvalitný prehrávač 4K
- Ako Android používam iba na Cast z telefonu. To funguje ok
- Ako Coreelec super rýchle
- Nedokážem zariadenie spárovať s mojím Samsung TV
Nedokážem zariadenie spárovať s mojím Samsung TV aby fungovalo ovládanie zariadenia so Samsung ovládačom. Aké 3 môžte to byť už aj mohol TV keď ma 7 rokov
Čakal som viac za túto cenu a značku.Zariadenie urobí z TV smart android . Magio TV nepodporuje.Jedine čo sa dá stiahnúť,tak aplikácie cez google play.Kupoval som zariadenie z dôvodu,že kde bývam nie je dobrý TV signál a problém je aj cez satelit.
Funguje vynikajúco...
- funguje to
- strašná cena
za tie prachy je to v podstate nič moc. Necertifikovaný prístroj s prehnane vysokou cenou. Lacná alternatíva existuje :)
- tento box som kupila na zaklade odporucania znameho, je super rychly, ma dobre ovladanie
- zatial ziadna
Vyhodene peniaze.
Obcas sa sice stalo ze som mal obraz aj hodinu nepretrzite, ale inak cele zle. Vacsinou obraz zamrzol cca po 2 minutach. Obraz bol vacsinou vo velmi slabom rozliseni a aj napriek tomu v kuse sekal a zamrzal. Bezne aplikacie ako Netflix tu funguju iba v rezime "mys", cize na ovladaci nepouzitelne. Ako tak pouzitelne bolo Sledovanie.tv, ale aj tam nefungovalo prehravanie uz skoncenych programov. Jednoducho ovladanie otrasne a sekalo to tolko, ze som to prestal pouzivat. Myslel som ze to bude slabsim WiFi signalom, ale skusil som kupit podobne zariadenie od Xiaomi a tam vsetko funguje perfektne obraz perfektny a nic neseka. Uplne neporovnatelne.
Easy setup and easy to operate
- Aj napriek dobrému internetovému pripojeniu mu trvá večnosť kým načíta, seká obraz, spustená appka sa občas sama vypne!
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »